lesmodule

Lesmodule drama voor het basisonderwijs (serie lessen):

Wanneer uw basisschool kiest voor een programma waarbij we periodiek de dramalessen op uw school verzorgen, dan gaan we werken aan doelen van verschillende ontwikkelingsgebieden (SLO). Mooie bijkomstigheid hiervan is, dat de leerkracht zelf de mogelijkheid heeft de leerlingen te observeren. Zie voor een gedetailleerde uitleg van onze lesopbouw de optie ‘lesopbouw’ in het menu.

We hebben ervaren dat drama beoefenen met leerlingen op frequente basis enorm bijdraagt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling en groei. We werken in onze lessen met vaste dramatechnieken en lesonderdelen en door de herhaling hiervan boeken we sneller gewenste resultaten én groeit het vertrouwen van de leerlingen.

Wij bieden u bij uw keuze voor een lesmodule drama, een serie lessen aan uit ons reeds bestaande portfolio. Uiteraard kunnen we ook in overleg lessen op maat voor uw school creëren, waarbij we kunnen kijken welke doelen (SLO) u aan bod wilt laten komen. Houd bij lessen, op maat voor u gemaakt, graag rekening met een langere voorbereidingsperiode, afhankelijk van de grootte van uw aangevraagde opdracht.

Als u eerst wilt kijken of onze lessen iets voor uw school zijn, dan kunnen we ook een proefles verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.